Kontakta Klinik4

Om du kontaktar oss via e-mail kan du uppge ditt namn och telefonnummer och din mailadress. Du ska inte uppge personnummer via e-mail.

Om det gäller patientärende med personnummer kan du kontakta oss via 1177.se
– Där skall du logga in dig med BankID och sök efter  “Klinik4 Skärholmens Ortopedmottagning”

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* anger obligatoriska fält

Klinik4
Bodholmsgången 4, 1 tr.
127 48 Skärholmen

TELEFON : för tidsbeställning: 08-710 40 60.
TELEFONTID : Måndag 9:00-11:00, tisdag, onsdag och torsdag klockan 8:30-11:00.
TELEFON FÖR AVBOKNING : (dygnet runt): 08-710 40 60 knappval 1. Tala in ditt (patientens) namn och tid (datum) som du avbokar.

Du kan även kontakta oss per e-mail eller via formuläret på denna sida.
E-mail: info@klinik4.se

Remiss från husläkare ger företräde, (men är inte obligatoriskt).
Vi önskar en remiss från din husläkare om den aktuella sjukdomen, med så komplett information om ditt allmänna hälsotillstånd som möjligt, vilka mediciner du blivit ordinerad av din läkare och vilka undersökningar som gjorts i den aktuella frågan. Din husläkare kan skicka en elektronisk remiss (TakeCare) inom Stockholms Läns Landsting.

Öppettider:
Måndag–fredag: 08.00–16.30. Endast tidsbeställda besök.

Patientavgifter:
Läkarbesök med remiss från husläkare 150 kr
Övriga läkarbesök samt återbesök 350 kr
Frikort gäller
Operation 350 kr
Barn och ungdomar är avgiftsbefriade tills de fyller 18 år. Likaså personer över 85 år är avgiftsbefriade.
Vid uteblivet besök debiteras 400 kr.

Betala med kort eller kontant.

Patienter från Uppsala län kan söka vård på samma villkor som patienter inom Stockholms län. Även patienter från Sörmland och Västmanland kan söka vård med remiss från husläkaren.

Klinik4, Skärholmens ortopedmottagning och Skärholmens ortoped och ryggkirurgmottagning har anpassat sina IT-rutiner till gällande Dataskyddslagstiftning (GDPR).

Det innebär bland annat att vi enbart använder säkrade kanaler för kommunikation av personuppgifter och sekretesskyddad information mellan oss och våra uppdragsgivare.

Vi har också dokumenterat rutiner för hantering av datalagringsincidenter och önskemål från patienter som vill ta del av sin lagrade information.

Vidare innebär det att vi EJ kan kommunicera via mail och fax som innehåller personuppgifter och sekretesskyddad information som kan komma att lagras elektroniskt. All sådan kommunikation raderas omedelbart och ni blir kontaktade av oss per telefon. Mail bör således endast innehålla namn och telefonnummer. Det går också att lämna ett meddelande på telefonsvararen gällande avbokning utanför telefontiden eftersom vi kontinuerligt lyssnar av den.